QUE ES SEPTENTRION RACE?Septentrion ??? Guerrer @ s de vent de nord, una mica guillats per tants cops al cervell per culpa de la tramuntana i com diu la cançó: "Com més vells més Tocats de l'ala", llestos i preparats per suportar qualsevol tipus d'obstacles o adversitats, arriba una nova carrera plena d'obstacles a les terres de vent, terres de l'Empordà. Septentrion Race. La teva carrera.

Septentrion Race és una cursa d'obstacles de 5 quilòmetres pensada perquè tothom major de 14 anys pugui realitzar-la, acabar-la i aconseguir la medalla de finisher després de creuar la meta.

El principal objectiu d'una Septentrion és divertir-se, embrutar-se i posar-se a prova en cada un dels obstacles, envoltat de més amants de l'esport amb ganes de passar-ho bé.

Trobaràs diversos tipus d'obstacles que posaran a prova tots els teus sentits i t'ajudaran a sentir una experiència única. Pols, aigua i fang, molt de fang !!! Són alguns dels elements que et trobaràs a la cursa. Anima't a formar part de la nostra comunitat de guerrers de vent i vine a córrer amb nosaltres. No tinguis pressa per anar-te'n, tindràs a la teva disposició una zona de dutxes per treure't el fang i canviar-se, un cop finalitzada gaudirem d'un ambient esportiu, amb música en directe i servei de bar. 

Disposaràs de diverses modalitats per poder realitzar la Septentrion que més s'adapti a tu, separades per tandes de sortida per tal d'evitar aglomeracions extremes en els diferents obstacles i que comparteixis la carrera amb gent del teu mateix nivell.

  • Modalitat competitiva: Pensada per a aquells que vulguin donar el màxim de si mateixos en cada metre i en cada obstacle, sabent que cada segon compte per obtenir la victòria. És l'única modalitat que inclou penalització en els obstacles, la qual consistirà en realitzar 15 Burpees en cas de no superar l'obstacle, amb un màxim de 5 intents en cada un d'ells.

    No estarà permès avançar en la cua dels obstacles, en cas de no superar-los caldrà posar-se a la fi de la cua respectant l'ordre d'arribada.

  • Modalitat runner: Pensada per a aquells que volen córrer, embrutar i passar-ho bé, amb la intenció de realitzar-la en un temps mínim, però sense oblidar-se de gaudir una mica més si es pot. Superant cada obstacle per aconseguir amb orgull la seva medalla. En aquesta modalitat no hi haurà penalització, ni límit d'oportunitats per superar els obstacles, però no estarà permès alterar l'ordre d'arribada.

  • Modalitat caco: Pensada per a aquells que caminin i / o corrin, que no tenen pressa, només vénen a divertir-se, a gaudir de l'ambient i a embrutar tot el que puguin i més. Gaudint de l'paisatge i de l'ambient esportiu del dia. En aquesta modalitat no hi haurà penalització, ni límit d'oportunitats per a superar els obstacles. Si algun participant considera que no pot realitzar algun dels obstacles podrà evitar-ho comunicant-se amb el personal de la cursa.


A més, abans de la cursa gaudirem d'una sessió de Zumba per anar escalfant motors. I durant la carrera, amb el teu número de dorsal entraràs en el sorteig de diversos obsequis, gentilesa dels nostres col·laboradors.

Si no us agrada córrer i vols viure la Septentrion des de dins, apunta't a l'equip de voluntaris i uneix-te a la nostra família. Junts ho aremos possible.


Llavors què? Ja saps com és la teva?

Anima't i vine a formar part d'aquesta aventura amb tots nosaltres, no et penediràs. Necessitem Guerrer @ s de vent disposats a divertir-se, perquè sense vosaltres no som ningú.