MODALITATS


Disposaràs de diverses modalitats per poder realitzar la Septentrion que més s'adapti a tu, separades per tandes de sortida per tal d'evitar aglomeracions extremes en els diferents obstacles i que comparteixis la carrera amb gent del teu mateix nivell.

  • Modalitat competitiva: Pensada per a aquells que vulguin donar el màxim de si mateixos en cada metre i en cada obstacle, sabent que cada segon compte per obtenir la victòria. És l'única modalitat que inclou penalització en els obstacles, la qual consistirà en realitzar 15 Burpees en cas de no superar l'obstacle, amb un màxim de 5 intents en cada un d'ells. 
  • No estarà permès avançar en la cua dels obstacles, en cas de no superar-los caldrà posar-se a la fi de la cua respectant l'ordre d'arribada.
  • Modalitat runner: Pensada per a aquells que volen córrer, embrutar i passar-ho bé, amb la intenció de realitzar-la en un temps mínim, però sense oblidar-se de gaudir una mica més si es pot. Superant cada obstacle per aconseguir amb orgull la seva medalla. En aquesta modalitat no hi haurà penalització, ni límit d'oportunitats per superar els obstacles, però no estarà permès alterar l'ordre d'arribada.

  • Modalitat caco: Pensada per a aquells que caminin i / o corrin, que no tenen pressa, només vénen a divertir-se, a gaudir de l'ambient i a embrutar tot el que puguin i més. Gaudint de l'paisatge i de l'ambient esportiu del dia. En aquesta modalitat no hi haurà penalització, ni límit d'oportunitats per a superar els obstacles. Si algun participant considera que no pot realitzar algun dels obstacles podrà evitar-ho comunicant-se amb el personal de la cursa.