INSCRIPCIONS


La segona edició de la Septentrion Race se celebrarà del 12 de Setembre de 2020 a la localitat de Santa Llogaia d'Àlguema.

Septentrion Race col·labora amb la fundació Altem, I diversos membres de la Fundació s'uniran al nostre equip de voluntaris treballant colze a colze per fer possible tot l'esdeveniment.

Una part de la recaptació de les inscripcions serà donada per Septentrion Race a la Fundació Altem per col·laborar en el treball tan meravellós que fan.

El nombre d'inscripcions de la segona edició serà limitat a 400 persones, en cas de canvi l'organització ho exposaria a través de les xarxes socials.


PREU (impostos inclosos.)

  • Inscripció individual: 


25 € fins al 2 de setembre a les 23:59


  • Inscripció per equips (de de 5 fins 100 membres), preu per corredor:


22 € fins al 2 de setembre a les 23:59. 


  • Inscripcions el mateix dia de la cursa. 

28 € Per individual i equips. Només en cas de disponibilitat.


CATEGORIES

Només hi haurà dues categories per a optar a podi. Femenina i masculina.


MODALITATS 

Disposes de tres modalitats diferents per realitzar la Septentrion que millor s'adapti a tu.

  • Modalitat competitiva: Pensada per a aquells que vulguin donar el màxim de si mateixos en cada metre i en cada obstacle, sabent que cada segon compte per obtenir la victòria. És l'única modalitat que inclou penalització en els obstacles, la qual consistirà en realitzar 15 Burpees en cas de no superar l'obstacle, amb un màxim de 5 intents en cada un d'ells. No estarà permès avançar en la cua dels obstacles, en cas de no superar-los caldrà posar-se a la fi de la cua respectant l'ordre d'arriba.
  • Modalitat runner: Pensada per a aquells que volen córrer, embrutar i passar-ho bé, amb la intenció de realitzés en un temps mínim, però sense oblidar-se de gaudir una mica més si es pot. Superant cada obstacle per aconseguir amb orgull la seva medalla. En aquesta modalitat no hi haurà penalització, ni límit d'oportunitats per superar els obstacles, però no estarà permès alterar l'ordre d'arribada.
  • Modalitat caco: Pensada per a aquells que corren i / o caminin, que no tenen pressa, només vénen a divertir-se, a gaudir de l'ambient i a embrutar tot el que puguin i més. Gaudint de l'paisatge i de l'ambient esportiu del dia. En aquesta modalitat no hi haurà penalització, ni límit d'oportunitats per a superar els obstacles. Si algun participant considera que no pot realitzar algun dels obstacles podrà evitar-ho comunicant-se amb el personal de la cursa.


TANDES DE SORTIDA

Les tandes de sortida estaran separades per un interval de 10 minuts. És recomanable estar una hora i mitja abans de la sortida per recollir el dorsal i preparar-se per la cursa. 

  • 17:30 hores. Modalitat Competitiva, sent els primers a enfrontar-se als obstacles i lluitant per ser els vencedors.
  • 17.40 hores. Modalitat Runner, disposats a córrer i divertir a l'màxim.
  • 17:50 hores. Modalitat Caco. A divertir embrutar i lluitar amb els obstacles.

Aquests horaris poden variar en funció de l'volum de participants.

Consultar la programació de l'esdeveniment fent clic aquí: PROGRAMACIÓ


INFORMACIÓ IMPORTANT 

L'edat mínima per participar en una Septentrion és de 14 anys, tots els menors hauran de: acceptar la normativa de la cursa en el moment de la inscripció. Venir acompanyats d'un adult el dia de la recollida de dorsals, presentar el DNI i omplir el formulari d'exoneració.


En cap cas es lliurarà el dorsal a cap menor que no vingui acompanyat.


Per participar en una Septentrion és obligatori acceptar la NORMATIVA de la cursa en el moment de la inscripció.


Serà obligatori lliurar el DNI i el document de EXONERACIÓ emplenat en el moment de la recollida de dorsals. En cas de no poder imprimir el document l'organització disposarà d'exemplars per emplenar-el mateix dia de la recollida.


INSCRIPCIONS AL SEGÜENT ENLLAÇ:

https://racetime.es/evento/septentrion-race


Uneix-te a la comunitat Septentrion de guerrer@s del vent. 

La major victòria és la diversió !!!!!!